Villa in de Ardeche
Villa in de Ardeche

Bel direct

Luxe vakantie villa's in de Ardeche

Op het 4* villapark "Les Rives de l 'Ardèche" in Vallon Pont d'Arc in de Zuid Ardeche kunt u bij Meander Vakantiewoningen exclusief een keus maken uit 14 villa's. Alle villa's zijn goed toegerust en hebben alle comfort. Op het villapark is een schitterend groot zwembad met een apart peutergedeelte, een terras met ligstoelen en parasols.

9 van de 14 vrijstaande villa's zijn voorzien van een prive zwembad met altijd een gemakkelijke inlooptrap, terwijl bij Villa 33, 41, 45, 50, 69 en 84 standaard een verwarmd zwembad aangeboden wordt

7 van de 14 villa's zijn voorzien van Airco op de slaapkamers.

Bij Villa 33 en Villa 50 is er daarnaast ook Airco in de woonkamer (deze luxe ++ airco's kunnen zowel koeling als verwarming bieden).

De rivier en de oever van de Ardèche zijn via een trap vanaf het villapark in 1-4 minuten bereikbaar. U kunt via een stenen brug naar de overkant lopen. Op het villapark is er voor algemeen gebruik een groot zwembad met apart peutergedeelte, er zijn 2 tennisbanen, een basketbalveld, een eenvoudig speeltuintje, een outdoor tafeltennistafel, een voetbaltrapveld en 3 jeu de boulesbanen.

Ook is er een Receptie onder NL beheer, er is een royaal terras en een gezellige loungehoek. 

In het hoogseizoen is er de mogelijkheid tot het bestellen en afhalen van stokbrood en croissants bij de Receptie. Er zijn ijsjes, frisdrank, een biertje en een glaasje wijn te koop. In de namiddag en avond kunt u er regelmatig ook snacks afhalen. 

Bij het algemene park zwembad is een gezellige loungehoek, zitjes onder een schaduwrijk doek en rond het zwembad staan voldoende ligstoelen en rieten parasols. Dit centrale plekje in het villapark is een leuke gelegenheid om ook nog anderen te ontmoeten. Uw kinderen vinden er zeker een speelkameraadje. Het Villapark wordt voornamelijk door Nederlandse en Belgische gasten bezocht, dus er is geen taalbarrière.

(ter info: Op het Villapark is het niet toegestaan om met een Camper of Caravan te komen, noch deze te stallen op de oprit of in het villapark zelf).

Wilt u advies bij het reserveren? Bel of mail gerust, ik ken elke villa en help u graag een goede keus te maken.

Nelly Rebel     

(eigenaar van Meander Vakantiewoningen waar deze website -Villaindeardeche- onderdeel van uit maakt ).


Map villapark
last-minute-aanbiedingen

Wisseldag op zaterdag én zondag

 • M.i.v. 2017 verhuren wij nu ook 2 villa's waarvan de wisseldag op zondag is.
 • Zondag als wisseldag betekent filevrij rijden naar en van uw vakantiebestemming!
 • Het betreft een 2-8 persoons villa: Villanr. 36  ("Petits Axes") met prive zwembad en 4 slaapkamers
 • én een royale 2-10 persoons villa: Villanr. 50 ("Lavendel") met verwarmd prive zwembad, Airco in de woonkamer en in de 5 slaapkamers, met op 3 van de 5 slaapkamers elektrisch verstelbare AUPING Auronde bedden met nieuwe matrassen. 
 • Verhuur van de villa's vindt uitsluitend per week plaats.

MEIVAKANTIE 2017

Week 22 april en 29 april met (verwarmd*) prive zwembad:

 • Villa 33* (wk. za. 22/4)
 • Villa 84* (wk. za. 29/4)
 • Villa 5* (beide weken op Dom.Clos de la Brugière)
 • Villa 36 (wk. zo. 23/4)​

met parkzwembad en alle speelvoorzieningen:

 • Villa 15 (beide weken)
 • Villa 13 (wk. za. 22/4)

Mocht u MEIVAKANTIE hebben in de week van 15/4 tot 22/4 zoals een enkele regio heeft, tevens PASEN, dan zijn er veel meer mogelijkheden. Zie dan de beschikbaarheidskalender op de huispagina van elke villa of mail of bel even. Ik help u graag verder!  

Banner meander

Weersverwachting
Vallon-Pont-d'Arc

Villa in de Ardèche

Contactpersoon verhuur: Nelly Rebel, Almere-Hout

Tel.  +31    036- 7 50 52 01 (bij afwezigheid kunt u de voicemail inspreken of liever nog: een e-mailbericht schrijven).

KvK Almere: 59 130 296
BTW: NL 0861 45 757 B01

SHARE:


home | Huur een Villa in de Ardèche © 2016 | code & design by PostelOntwerpen