Villa in de Ardeche
Villa in de Ardeche

Bel direct

Veelgestelde Vragen

Het reserveren van een vakantiewoning

Nadat u een vakantiewoning geboekt heeft via deze website, ontvangt u van mij zo snel mogelijk bericht of de reservering daadwerkelijk ook kan plaatsvinden (wellicht is er een optie verstrekt). Indien de woning en de periode vrij is, ontvangt u een boekingsbevestiging met daarin een verzoek tot aanbetaling. Het bedrag (1/3 e van de huursom) dient binnen 5-7 dagen op onze rekening bijgeschreven te zijn.

Het door u ingevulde en ondertekende huurcontract zien wij graag binnen 2-3 werkdagen retour, liefst gescand of anders gefotografeerd of per post.


Voor de klanten uit Europa:

U krijgt een BIC en IBAN code op, zodat u kosteloos geld naar Nederland kunt overmaken.


Betaling restanthuur.

Zes weken voor aankomst dient de volledige huur betaald zijn (incl. borg, eindschoonmaak, toeristenbelasting en linnengoed pakketten).

Nadat de volledige huursom is ontvangen, krijgt u daarvan een ontvangstbevestiging. Tevens krijgt u toegestuurd: een routebeschrijving, informatie over de woning, overdracht van de sleutel en een folder met tips over de omgeving.

In elke vakantiewoning is een informatiemap aanwezig met toeristische folders en tips van de eigenaar.


Linnengoed:

Huren van bed-bad en keukengoed is uit hygiëne oogpunt verplicht tegen betaling van (meestal) € 12,50 p.p. De bedden zijn dan bij aankomst voor u opgemaakt! Het scheelt u 2 volle tassen in de auto en een hoop was bij thuiskomst!

Voor elke villa geldt trouwens dat u zelf altijd de zwembadlakens meebrengt. Indien u het (baby)kinderbedje gebruikt, moet u daarvoor ook zelf het bedgoed meenemen. Als u tennist of tafeltennist, ook uw eigen tennisspullen.


Zwembad:

Vergeet niet van thuis leuke vermaak spullen mee te nemen zoals zwembandjes, luchtbed, dolfijn, waterpistool en een opblaasbal. Te gebruiken in uw privezwembad en in/bij de rivier. In het algemene zwembad op het villapark zijn luchtbedden e.d. niet toegestaan,

Uiteraard is het ook allemaal te koop bij de supermarkten en toeristen shops.


Supermarkten:

In Vallon Pont d'Arc is de Lidl, de Intermarche en een Biologische supermarkt op 2-3 km rijden. In het eerstvolgende dorp Ruoms op 4 km. vindt u de grote Super U die vergelijkbaar is met het luxe assortiment van bijvoorbeeld AH (XL). U vindt er ook een pinautomaat, benzinepomp en autowasstraat.Ook is het leuk om uw inkopen te doen op de markt. Elke ochtend van de week is er ergens wel een markt. Alle info vindt u in de folder die u van mij krijgt over uw vakantiewoning.


Routekaart:

Een actuele route- of detailkaart is zeer goed verkrijgbaar bij elk Frans benzinestation, supermarkt of boekhandel.


Annulering en/of reisverzekering:

U kunt zelf heel gemakkelijk digitaal een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten, bijv. bij www.centraalbeheer.nl of uw eigen bank. U kunt als basis daarvoor het huurcontract gebruiken. Jaarlijks worden er vakanties door plotselinge ernstige omstandigheden geannuleerd.

TIP: Voorkom (betalings)problemen en sluit zo'n verzekering af als u een vakantiewoning reserveert.


L.P.G.

Als uw auto op gas rijdt is het verstandig om nog op de snelweg te tanken.

In de kleinere dorpen in Frankrijk is n.l. meestal geen LPG verkrijgbaar, wél in de grotere steden.


Wasmachine/Vaatwasser:

In alle villa's is een wasmachine en een vaatwasser aanwezig, soms ook een droger (zie onderaan in de tekst bij de villa van uw keuze onder het tabblad  "bijzonderheden").

In de Ardèche is uw was op een droogrek overigens in een half uur droog.


Tuin:

Alle tuinen zijn voorzien van een automatisch sproeisysteem; u heeft hier geen omkijken naar. Staan er op het terras plantenbakken, wilt u die dan water geven?


Vertrek:

Laat bij vertrek geen eigendommen achter en kijkt u vooral ook goed de trommels en blikken na. Neem alles wat van u is mee (toastjes, beschuit, pinda's, chips, koek) en was alles af. Zo kan de volgende huurder zijn spullen ook weer goed opbergen. Dat geldt natuurlijk ook voor de spullen in de koelkast en vriezer. Laat s.v.p. niets achter, ook niet uw oplader.......

Last but not least: plaats bij vertrek de sleutel in de sleutelkluis terug of in de brievenbus.


Eindschoonmaak:

Van u wordt verwacht dat het huis keurig netjes wordt achtergelaten; dat de vaatwasser geheel ontruimd is, dat er een schoon aanrecht, koelkast, oven, bbq en kookplaat is.

Indien deze zaken niet schoon worden aangetroffen, heeft de schoonmaakster meer werk en kan een extra bedrag van de borg worden afgehouden.


Map villapark
last-minute-aanbiedingen

Huurprijzen voor 2020

We zijn momenteel hard bezig om de huurprijzen en de beschikbaarheid van alle villa's op deze website te publiceren. Voor de volgende villa's is dit al bekend: 

Villa 33; 41; 45; 50; 69; 70; 71; 90; du Luc, Lis (wordt dagelijks aangevuld).

U kunt uw favoriete vakantiewoning dus nu al boeken of een optie voor bepaalde weken aanvragen.

Banner meander

Weersverwachting
Vallon-Pont-d'Arc

Villa in de Ardèche

Tel. (+31)  036 - 7 50 52 01

Nelly Rebel, Almere Hout, NL
Bij afwezigheid kunt u de voicemail inspreken of liever nog: een e-mailbericht schrijven aan info@villaindeardeche.nl

KvK Almere: 59 130 296
BTW: NL 0861 45 757 B01

SHARE:


home | Huur een Villa in de Ardèche © 2019 | code & design by PostelOntwerpen