Het reserveren van een vakantiewoning

Nadat u een bepaalde woning (of woningen) geboekt heeft via deze website, ontvangt u van mij zo snel mogelijk bericht of de reservering daadwerkelijk kan plaatsvinden. Indien dit zo is, ontvangt u een boekingsbevestiging met daarin een verzoek tot aanbetaling. Het bedrag dient binnen 5-7 dagen op onze rekening bijgeschreven te zijn.

Ook het huurcontract wat u per mail ontvangt dient te worden ingevuld, ondertekend en naar Meander gescand/gefotografeerd geretourneerd te worden per e-mail.

Voor de klanten uit Europa:

U krijgt een BIC en IBAN code op, zodat u kosteloos geld naar Nederland kunt overmaken.

Betaling restanthuur.

Zes weken voor aankomst dient de volledige huur betaald zijn (incl. borg, eindschoonmaak, toeristenbelasting en linnengoedpakket).

Nadat het volledige huurbedrag is ontvangen, krijgt u daarvan een ontvangstbevestiging. Tevens krijgt u toegestuurd: een routebeschrijving, informatie over de woning en de sleutel en een folder met tips over de omgeving.

In elke vakantiewoning is een informatie map aanwezig met veel folders en tips van de eigenaar.

Linnengoed:

Huren van bed-bad en keukengoed (incl. badmatten, gastendoekjes) is uit hygiëne oogpunt verplicht tegen betaling van (meestal) € 15 p.p. De bedden zijn dan bij aankomst voor u opgemaakt! Het scheelt u 2 volle tassen in de auto en een hoop was bij thuiskomst! Voor elke villa geldt trouwens dat u zelf altijd de zwembadhanddoeken meebrengt.

Indien u het (baby)kinderbedje gebruikt, moet u daarvoor ook zelf het bedgoed meenemen. Als u tennist of tafeltennist, ook uw eigen tennisspullen.

Zwembad:

Vergeet niet van thuis leuke vermaak spullen mee te nemen zoals zwembandjes, luchtbed, dolfijn, waterpistool en een opblaas bal. Te gebruiken in uw privé zwembad en in/bij de rivier. In het algemene zwembad op het villapark zijn luchtbedden e.d. niet toegestaan.

Uiteraard is het ook allemaal te koop bij de supermarkten en toeristen shops.

Supermarkten:

In Vallon Pont d'Arc is de Lidl, de Intermarché en een Biologische supermarkt op 2-3 km rijden. In het eerstvolgende dorp Ruoms op 4 km., vindt u de grote Super U die vergelijkbaar is met het luxe assortiment van bijvoorbeeld AH (XL). U vindt er ook een pinautomaat, benzinepomp en autowasstraat. Ook is het leuk om uw inkopen te doen op de markt. Elke ochtend van de week is er ergens wel een markt. Alle info vindt u in de folder die u van mij krijgt over uw vakantiewoning.

Routekaart:

Een actuele route- of detailkaart is zeer goed verkrijgbaar bij elk Frans benzinestation, supermarkt of boekhandel.

Annulering en/of reisverzekering:

U kunt zelf heel gemakkelijk digitaal een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten, bijv. bij Centraal Beheer, FBTO, ANWB, OHRA of uw eigen bank. U kunt als basis daarvoor het huurcontract gebruiken (u hoeft alleen het huurbedrag te verzekeren, alle andere bijkomende kosten krijgt u van Meander Vakantiewoningen terug).

Jaarlijks worden er vakanties door plotselinge ernstige omstandigheden geannuleerd. TIP: Voorkom (betalings)problemen en sluit zo'n verzekering direct af als u een vakantiewoning reserveert.

L.P.G.

Als uw auto op gas rijdt is het verstandig om nog op de snelweg te tanken.
In de kleinere dorpen in Frankrijk is n.l. meestal geen LPG verkrijgbaar, wél in de grotere steden (ook in RUOMS op 4 km. vanaf Vallon).

Wasmachine/Vaatwasser:

In alle villa's is een wasmachine en een vaatwasser aanwezig, soms ook een droger (zie onderaan in de tekst bij de villa van uw keuze onder het tabblad  "bijzonderheden").
In de Ardèche is uw was op een droogrek overigens in een half uur droog.

Tuin:

Alle tuinen zijn voorzien van een automatisch sproeisysteem; u heeft hier geen omkijken naar. Staan er op het terras plantenbakken, wilt u die dan water geven?

Vertrek:

Laat bij vertrek geen eigendommen achter en kijkt u vooral ook goed de trommels en blikken na. Neem alles wat van u is mee (toastjes, beschuit, pinda's, chips, koek) en was alles af. Zo kan de volgende huurder zijn spullen ook weer goed opbergen. Dat geldt natuurlijk ook voor de spullen in de koelkast en vriezer. Laat s.v.p. niets achter, ook niet uw oplader.......

Last but not least: plaats bij vertrek de sleutel in de sleutelkluis terug of in de brievenbus.

Eindschoonmaak

Van u wordt verwacht dat het huis keurig netjes wordt achtergelaten; dat de vaatwasser geheel ontruimd is, dat er een schoon aanrecht, koelkast, oven, barbecue en kookplaat is. Indien deze zaken niet schoon worden aangetroffen, heeft de schoonmaakster meer werk en kan een extra bedrag van de borg worden afgehouden.


CONTACT

Contactpersoon verhuur:
Nelly Rebel | Villa in de Ardèche

(+31)  036 - 7 50 52 01

7 dagen/week bereikbaar

KvK Almere: 59 130 296
BTW: NL 00131.1039. B93

OVER VILLA IN DE ARDECHE

Op deze site vindt u een gevarieerd aanbod van villa's op vakantiepark Les Rives de l' Ardeche. Voor 2-4, 6-8 en 2-10 personen; met of zonder privé zwembad, een park zwembad, aan of nabij de rivier de Ardèche gelegen, medegebruik van de 2 tennisbanen, basketbalveld, speeltuintje, fitness apparaten, tafeltennistafel en 3 jeu de boules banen.


VRAGEN?